söndag 27 september 2009

Utslängd och tilltuffad

En stor portion blygsel har uppenbarligen försvunnit under nattens gång. Imorse hittade jag Zezzan i badrummet. Hon hade terroriserat dottern så till den milda grad med bus i natt att hon blev förvisad med sitt pick och pack till badrummet.

Där satt hon på handukshyllan och ropade efter sällskap. Inte kunde jag låte henne vara inlåst där. Toan var ju jättetråkig. Hon fick flytta ner till köket och till oss andra. I köket finns ingenstans att gömma sig så det blev till att plocka fram lilla tyghuset och som inreddes med hennes fårskinnspäls, för att hon skulle hitta ett litet skrymsle om något hemskt uppenbarade sig.



Tog inte lång tid förrän nyfikenheten övervann blygseln och hon upptäckte den pyttelilla klöstrekanten med många hål och möss. Toppenkul! Hon busade så till den milda grad att Esprit inte kunde hejda sin nyfikenhet. Vad var det som lät. Smygtittade på den lilla token över avspärrningen ut till resten av huset. Jätteleksugen men tordes inte ta skuttet över kanten och in i leken. Iallafall inte än.

1 kommentar:

  1. Mjauu,inget trevligt på toa nää ;)
    Gulle ♥...Ser fram emot foton Jam & Kram!!!

    SvaraRadera