söndag 19 juli 2009

Diesel har flyttat hemifrån

Oj, att en så liten katt kan lämna ett så stort tomrum efter sig, få fort. I skrivande stund har det gått knappt en halvtimma, sedan han åkte. Än har varken Ariel eller lillasystern förstått att han är borta. Vi får se hur de agerar senare ikväll.

Förmiddagen ägnades åt kloklippning, att göra iordning och förbereda inför hämtningen. Tog fram stamtavla alla viktiga papper på att han är vaccinerad, id-märkt och veterinärbesiktigad. Brände en cd med ca 600 foton från hans uppväxt plus några filmer. Kollade att kattungeväskan innehöll det den skulle; torrfoder, blötmat, filt, favoritleksaken, Boken om kattungen och lite annat smått o gott.Idag kan Diesel beskrivas som en välväxt och vacker blåtabbymaskad, kille. Han är mycket tillgiven och en riktig myskille. Spinner högt och ljudligt när han trivs. Mys, bus och mat ligger högt på hans topplista.

Förhoppningsvis kommer vi att få följa hans uppväxt via fotografier och mejl. Är uppriktigt nyfiken på hur han kommer att se ut som vuxen och helt övertygad om att han kommer att bli en maffig riktigt, riktig mysig sällskapskatt som kommer att skänka sin nya kompis och familjemedlemmar mycken glädje.


Sista bilden på Diesel.

Varma lyckönskningar till Diesel och hans nya familj

.

1 kommentar:

  1. Mjaa,de lämnar tomrum efter sig kan ja' tänka :(
    Men...Så härligt med såå mycket smått & gott du gav med på lill ♥
    Önskar lillkillen Diesel & hans nya familj all Lycka!

    Jam & Kram från Oss Annmi Jippi Mynta & Goe :)

    SvaraRadera