torsdag 22 oktober 2009

Vaccinerad

Så var det gjort. Frozen har fått sin andra vaccination och har nu ett fullgott skydd. Under bilturen till veterinären uppförde hon sig exemplariskt, liksom när hon fick sprutan. Hon gav inte ifrån sig så mycket som ett pip. Eftersom jag har turen att ha min häst uppstallad hos veterinären så passade vi på att ha lite social träning.

Frozen fick träffa min islandshäst Táta
Frozen blev inte jätteimponerad när hon möttes av varma vänliga hälsningsblåsningar från en enorm hästmule. Glädjande nog blev hon inte skräckslagen heller. Visst visade hon för Táta att hon är en rätt tuff kisse och la öronen platt isär - på tuffa katters vis. Hon morrade förvånande nog inte utan gjorde sitt bästa för att se så skräckinjagande ut som möjligt. Kan väl säga att hon lyckades sådär. Det är väldigt svårt att se farlig ut när man är så himla sockersöt.

Sockersöt eller inte, för Táta var hon varken mer eller mindre intressant än vilken annan kattrackare som helst. Efter en väluppfostrad hälsning fann Táta sin kvällsmat betydligt mer värdig hennes uppmärksamhet.

På hemvägen var lilla Frozen lite mer pratglad och hon och jag hade ett trevlig "samtal" i skenet från mötande bilars strålkastare.

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att hon har morskat till sig. :) Skall bli roligt att se henne imorgon. Ha en fortsatt go lördag.

    SvaraRadera
  2. Såå duktig litet ♥...
    *hihi*..Jasså..gillade hon inte Hästen :)

    Jam & Kram från Oss!!!

    SvaraRadera