torsdag 16 juli 2009

Absolut frisk

Diesel passerade även genom veterinärbesiktning nr 2 utan anmärkningar. En andra besiktning var nödvändig eftersom besiktningen bara gäller i en vecka. Den första gjordes samtidigt med andravaccinationen och idmärkningen. Eftersom han flyttar på söndag var det viktigt att göra en ny.

Så idag fick Diesel åka ensam med matte till veterinären. Första gången åkte han med mamma och syster. Andra gången var det bara han och systern. Denna tredje gången fick han alltså åka på utflykt alldeles ensam. Något som han klarade galant.

Diesel mjauade en kort stund men la sig sedan till rätta och såg rätt nöjd ut. Hos veterinären passade vi på och utövade lite social träning medans vi väntade. Där träffade vi bland annat en liten hund. Morrande talade Diesel om att han inte gillade svansviftande nyfikenhetsmonster som hänger blöta tungor mitt framför ansiktet på honom. Värre än så blev det inte, och han slutade så fort jycken gav sig iväg. Vid undersökningen uppförde han sig exemplariskt.

På hemvägen var han alldeles tyst ända till jag inte tänkte mig för utan talade om för honom vilken duktigt kisse han var. Som den väluppfostrade kille han är svarade han så klart och sen fortsatte han gärna konversationen.

2 kommentarer:

  1. Mjauu Såå härligt :)
    Jam & Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Vad glada de nya ägarna kommer att bli när de får hem sin lille kisse!

    SvaraRadera