lördag 12 mars 2011

Planer planeras

Är så glad över att har fått lov att låna underbara IC White Treasure's Easy to love till vår Esprit. Easy har allt vi önskar: ett underbart temperament, bredden och formen på huvudet, pälsen och en härlig utstrålning. En riktig nallebjörn. Bara älskar jag hans små väl placerade rundade små öron och hans blå ögon som man bara kan drunkna i. Sen har han en skön stil. Alla som träffat honom vet vad jag talar om - ingen kan koppla av som Easy.


Vi har stora förväntningar på kombinationen Easy och Esprit. Easy vet vi har gett flera väldigt fina avkommor. Esprit är ett oskrivet kort eftersom detta kommer att bli hennes första kull. Men vi tror att det kommer bli superfina ungar. Esprit har en fin stam och vi hoppas att hon ärvt sin mamma Ariels fina egenskaper som avelshona. Ariel har varit fantastisk, väldigt duktigt med kattungarna och inte minst viktigt med okomplicerade förlossningar.

2 kommentarer:

 1. Underbart...
  Det kommer bli ljuvliga små ♥ /Tass Tass

  SvaraRadera
 2. Mjau på dig! Fin blogg du har. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

  Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
  / Blöta nospussar

  SvaraRadera