torsdag 7 maj 2009

Att små kan fängsla så

Häpnade över hur mycket som händer på bara några dagar. Kom hem efter en tredagarskonferens och skulle bara titta till ungarna som hastigast men blev sittandes i nästan en timma.

Snart 4 veckor gamla, helt bedårade och redan betydligt stadigare på benen än för bara några dagar sen.

Ariel har i sin omsorg naggat och slickat Diesels krage, (nåja, iallafall den lilla som fanns), så till den milda grad att han blivit alldelse korthårig - nästan hårlös på hals och bog. Han ser för lustig ut - en helskön liten grabb med buskul sätt. Är övertygad om att hans päls kommer att växa ikapp igen med tanke på hans två föräldrars rejäla hårmanar, så har han lite att brås på.

Diesel har så mycket "spring" i kroppen att när han plötsligt spritter till och ser uppenbart förvånad ut när kroppen hans liksom bara bär iväg och han hänger med.

Esprit är mer för stillsamma upptäcktsfärder. Hon vågar göra längre utflykter än brorsan som är mer för att skutta och brottas.

1 kommentar:

  1. Visst är dom underbara dessa små liv. De blir ju sötare och sötare. Dessutom roligare och roligare. Inatt bar Citrus alla kattungarna ner till vardagsrummet....Nu duger det inte längre att vara i ett rum. :)/Annika

    SvaraRadera